Reparatii canapele – Reconditionare mobilier

Oferim servicii complete de reparatii canapele si fotolii indiferent de model si complexitatea procedurilor. Venim in intampinarea clientilor nostrii cu cele mai bune solutii pentru reconditionarea completa a mobilierului dvs.

Dispunem de echipamente profesionale pentru a putea repara orice model. Acordam o deosebita atentie tapiteriei si cusaturilor efectuate de echipa noastra cu echipamente profesionale, industriale. Folosim in procesul de retapitare canapele, cele mai bune materiale de tapiterie, materiale certificate tehnic prin fisa de produs.

Servicii complete reparatii canapele

Primul pas in procesul de reparatii canapele il reprezinta identificarea si remedierea problemelor aparute la structura de lemn. In cele mai multe cazuri alegem sa schimbam elementele de rezistenta precare.

iNLOCUIRE BURETE

Buretele reprezinta elementul esential pentru confortul dvs. In cele mai multe cazuri atunci cand doriti sa reparati o canapea sau fotoliu este necesar sa inlocuim si bureti uzati.

INLOCUIRE TAPITERIE

Odata parcurse primele etape vom trece la inlocuirea tapiteriei originale cu o noua tapiterie care va respecta design-ul original al produsului. Materialele de tapiterie pot fi alese de dvs in functie de gustul dvs.

reparatii canapele

Reparatia unei canapele – Mod de lucru

Odata confirmata cererea dvs pentru reparatia obiectelor de mobilier deteriorate, vom prelua la atelierul nostru obiectele dvs urmand sa respectam urmatorii pasi:

1. Desfacerea tapiterie existente identificand si problemele aparute;
2. Trimiterea husei originale catre colegii de la croit – cusut;
3. Efectuarea reparatiilor la structura de lemn identificand si punctele vulnerabile;
4. Inlocuirea elementelor uzate: chinga, arcuri, bureti;
5. Retapitarea integrala respectand liniile originale ale produsului;
6. Verificarea produsului dupa tapitare;
7. Livrarea produselor catre domiciliul dvs;
8. Oferim Garantie pentru toate lucrarile efectuate.

Respectarea etapelor in repararea produselor de mobilier este esentiala pentru aspectul final al produselor retapitate sau reparate. In unele cazuri tapiteria originala nu se inlocuieste daca nu este necesar, acest lucru fiind discutat in prealabil cu clientii nostrii.

Alegem sa lucram cu materiale certificate tehnic pentru a va asigura de calitatea serviciilor noastre. Avem echipamente profesionale pentru executia oricarei lucrari indiferent de gradul de complexitate.

reparatie canapea

Inlocuire burete sezut – spatar

In procesul de reparatii, reconditionare canapele si fotolii inlocuirea buretilor reprezinta o etapa importanta peste care nu trebuie sa trecem.

Cum procedam ?
1. Analizam calitatea si structura buretelui in specialpe partea de sezut;
2. In cazul in care necesita inlocuire este necesar sa avem dimnesiuni corecte;
3. Debitarea buretilor se va face cu echipamente dedicate;
4. Tipul si forma buretelui va fi analizata de colectivul noastru;

burete

ico6

Solutii profesionale

Oferim tuturor clientilor nostrii solutii complete pentru toate lucrarile de reparatii canapele sau fotolii de orice tip. Executam orice reparatie indiferent de gradul de dificultate.

ico2

Experienta garantata

Ne mandrim cu un colectiv cu o bogata experienta in domeniul tapiteriei, astfel putem sa va oferim cele mai eficiente solutii in retapitarea obiectelor de mobilier.

ico1

Experienta garantata

Ne mandrim cu un colectiv cu o bogata experienta in domeniul tapiteriei, astfel putem sa va oferim cele mai eficiente solutii in retapitarea obiectelor de mobilier.

Ai nevoie de reparatia canapelei ?

Asiguram servicii complete pentru reparatii canapele si fotolii la cele mai bune preturi. Experienta Garantata satisfactie clienti 100%