Reparatii canapele

Oferim servicii complete de reparatii canapele si fotolii indiferent de model si complexitatea procedurilor.  Venim in intampinarea clientilor nostrii cu cele mai bune solutii pentru reconditionarea completa a mobilierului dvs.

Dispunem de echipamente profesionale pentru a putea repara orice model. Acordam o deosebita atentie tapiteriei si cusaturilor efectuate de echipa noastra cu echipamente profesionale, industriale.

Folosim in procesul de retapitare canapele, cele mai bune materiale de tapiterie, materiale certificate tehnic prin fisa de produs.

SOLUTII PROFESIONALE

Oferim tuturor clientilor nostrii solutii complete pentru toate lucrarile de reparatii canapele sau fotolii de orice tip. Executam orice reparatie indiferent de gradul de dificultate

EXPERIENTA GARANTATA

Ne mandrim cu un colectiv cu o bogata experienta in domeniul tapiteriei, astfel putem sa va oferim cele mai eficiente solutii in retapitarea obiectelor de mobilier

GRANTIE INCLUSA

100% Garantie pentru toate lucrarile efectuate de echipa noastra. Eliminam riscul odata cu echipamentele si materialele de tapiterie profesionale folosite in retapitarea obiectelor de mobilier.

Primul pas in procesul de reparatii canapele il reprezinta identificarea si remedierea problemelor aparute la structura de lemn. In cele mai multe cazuri alegem sa schimbam elementele de rezistenta precare.

iNLOCUIRE BURETE

Buretele reprezinta elementul esential pentru confortul dvs. In cele mai multe cazuri atunci cand doriti sa reparati o canapea sau fotoliu este necesar sa inlocuim si bureti uzati.

INLOCUIRE TAPITERIE

Odata parcurse primele etape vom trece la inlocuirea tapiteriei originale cu o noua tapiterie care va respecta design-ul original al produsului. Materialele de tapiterie pot fi alese de dvs in functie de gustul dvs.

reparatii canapele

MODUL DE LUCRU

Odata confirmata cererea dvs pentru reparatia obiectelor de mobilier deteriorate, vom prelua la atelierul nostru obiectele dvs urmand sa respectam urmatorii pasi:

  1.  Desfacerea tapiterie existente identificand si problemele aparute;
  2.  Trimiterea husei originale catre colegii de la croit – cusut;
  3.  Efectuarea reparatiilor la structura de lemn identificand si punctele vulnerabile;
  4.  Inlocuirea elementelor uzate: chinga, arcuri, bureti;
  5.  Retapitarea integrala respectand liniile originale ale produsului;
  6.  Verificarea produsului dupa tapitare;
  7.  Livrarea produselor catre domiciliul dvs;
  8.  Oferim Garantie pentru toate lucrarile efectuate.

Respectarea etapelor in repararea produselor de mobilier este esentiala pentru aspectul final al produselor retapitate sau reparate. In unele cazuri tapiteria originala nu se inlocuieste daca nu este necesar, acest lucru fiind discutat in prealabil cu clientii nostrii.

Alegem sa lucram cu materiale certificate tehnic pentru a va asigura de calitatea serviciilor noastre. Avem echipamente profesionale pentru executia oricarei lucrari indiferent de gradul de complexitate.

retapitare canapele

Materiale de tapiterie semi impermeabile

Folosim pentru retapitarea obiectelor de mobilier materiale textile semi impermeabile cu o rezistenta ridicata la frecare.

Fiecare material de tapiterie prezentat de catre consultanti nostrii, este insotit de o fise tehnica in care veti regasi date tehnice specifice dupa cum urmeaza:
– rezistenta la frecare;
– compozitie material;
– greutate g/m²;
– tehnologie Cleanaboo.

Culori multiple pentru materialele de tapiterie

Fiecare colectie prezentata dispune de nenumarate optiuni de culoare pentru a integra cu succes culoarea preferata in designul locuintei dvs.

Se poate opta pentru combinatii de culoare acolo unde se doreste acest lucru. Va oferim consultanta specializata pentru alegerea materialelor potrivite pentru dvs insa decizia finala va apartine in totalitate. Aveti posibilitatea de a alege dintr-o gama variata de materiale de tapiterie puse la dispozitie de colectivul nostru.

Ai nevoie de serviciile noastre ?

Suntem siguri ca vom gasi solutia perfecta pentru problemele identificate la obiectele dvs de mobilier.
RENOV ART