Retapitare paturi – Tapiterie paturi si tablii de pat

Retapitare paturi si tablii de pat indiferent de model sau de gradul de dificultate al operatiilor de tapiterie. Asiguram servicii profesionale pentru toate tipurile de paturi indiferent de firma producatoare.

Toate lucrarile de inlocuire tapiterie fie ca vorbim de tablia patului sau doar de ramele patului, vor fi executate in atelierul nostru din Bucuresti.

1. Analiza de specialitate

In urma solicitarilor dvs. cu privire la reconditionarea, retapitarea patului, echipa noastra va analiza modelul dvs. dupa care veti primi o estimare de pret.

Alegere materiale de tapiterie

Consultantii nostrii se vor deplasa la domiciliul dvs. pentru alegerea materialelor de tapiterie pentru etapa urmatoare.

retapitare paturi

2. Preluare pat pentru retapitare

Odata stabilite data de preluare, materialele de tapiterie utilizate in procesul de retapitare, vom prelua patul dvs sau elementele patului dorite a fi retapitate sau tapitate pentru lucrarea propriu zisa.

Ce include procesul de retapitare pat ?

Inlocuirea tapiteriei uzate se efectueaza respectand liniile originale ale modelului iar acest aspect inseamna ca vom reface husa noua dupa forma actuala respectand toate cusaturile husei originale.

Procesul de retapitare paturi sa tablii de pat poate dura intre 6 respectiv maxim 10 zile lucratoare de la data preluarii catre atelierul noastru.

3. Livrare, montaj pat

Odata parcurs si pasul de la punctul 2, nu ne ramane decat sa aducem patul dvs inapoi in locuinta dvs. Montajul patului retapitat se va efectua doar de echipa noastra urmand sa fie verificate cu atentie toate prinderile tabliei cat si a lateralelor patului.

Ce garantie am ?

Ca de fiecare data satisfactia clientilor nostrii este pe primul loc iar in acest sens toate lucrarile vor fi ecectuate cu echipamente profesionale de tapiterie. Beneficiati de garantie pe o perioada de 1 an doar in cazul produselor noi realizate de echipa noastra garantia va fi de 2 ani.

Serviciile de retapitare paturi sunt monitorizate atent de personalul nostru avizat si specializat. Livrarea produsului retapitat va fi supus unei analize de specialitate inainte sa porneasca catre client.

retapitare
ico6

Experienta Garantata

Cu o experienta de peste 20 e ani ne mandrim cu o echipa dedicata gata sa rezolve cele mai dedicate probleme aparute la obiectele de mobilier.

ico2

Tapiterie profesionala

Folosim pentru retapitarea obliectelor de mobilier, materiale de tapiterie PREMIUM alaturi de echipamente profesionale, industriale.

ico1

Garantie inclusa

100% Garantie pentru toate lucrarile efectuate de echipa noastra. Scapa de orice urma de indoiala odata cu serviciile prestate de echipa noastra.

Paturi retapitare de echipa noastra

tablie pat
pat