Paturi tapitate

Paturi tapitate in stilul TAU!

Au trecut vremurile când ne era rușine de patul nostru, când încercam să-l ascundem sub o serie de perne sau o cuvertura  decorativă pentru pat!

Acum, această capodoperă a dormitorului își arată cu mândrie aspectul si design-ul. Cu o tăblie de lux sau minimalistă, tapițerie din piele sau țesătură, linii stricte sau moi, știe să se adapteze la cea mai mică dorință a noastră.

Dormitorul nu trezește întotdeauna interes, totuși ne petrecem acolo o treime din viață. Dar, de foarte multe ori dormitorul este folosit doar pentru dormit si este adesea cea mai simplă cameră și lipsita de decor.

Aceste paturi tapitate rămân elementele principale ale dormitoarelor și alegerea cu atenție a patului poate schimba aspectul întreagii cameră. Acesta este cazul in care optam pentru paturi tapitate.

paturi tapitate

Diferitele stiluri de paturi tapitate

Un pat tapitat este un pat care nu își dezvăluie structura. Acesta este acoperit cu burete ,căptușeală și material textil. Există diferite tipuri de paturi tapițate, cu țesături, velur sau piele. Modelele de paturi tapitate  existente se adaptează diferitelor stiluri de decor,paturi moderne, rafinate sau mai clasice, există ceva pentru toată lumea. Dacă nu îți place patul complet tapițat, poți opta pentru achiziționarea unei tăblii simple.

Le poți găsi peste tot , le poti face pe comanda sau de ce nu, poti opta pentru retapitare pat apeland la serviciile Renov Art

Tabliile  din piele  sau paturi tapitate din piele sunt mai dificil de realizat, în acest caz este mai bine să contactați un specialist. Prețurile sunt foarte variabile și găsim destul de multe în distribuția mare de mobilier.

 Patul tapitat oferă camerei un plus in decorul acesteia , strălucire sa impunătoare, maiestuoasă, este aproape sigură. Patul tapitat oferă o impresie de confort imediat și un aspect placut , atât vizual, cât și în uz.

Tablia patului  vă permite să citiți sau să urmăriți televizorul pentru perioade lungi de timp, fără oboseală. Există în diferite stiluri și modele de  paturi tapitate si  veți fi răsfățați in functie de alegerea facu

Un bun exemplu al elegantei este patul Valdichienti

Sobru și elegant, acest pat ,marca  Valdichienti este de o eleganță rară. Tapițat în piele naturala, acest pat conceput de designerul italian Vittorio Prato se caracterizează printr-o estetică rafinată. Foarte mare și foarte impunator,  cu tăblia capitonată , evidențiată printr-o “atingere” de culoare închisă, dă o senzație confortabilă.

 

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *