Cum facem diferenta intre o canapea de piele naturala si una din imitatie

canapele

Astăzi, producătorii acestui material sintetic, asa-numita imitație de piele au îmbunătățit semnificativ calitatea fabricării acestei piei false, chiar dacă diferența dintre o canapea din piele și o piele artificială este vizibilă cu ochiul liber după câtva timp.

Dar trebuie să fii sigur de asta rapid și, dacă este posibil, înainte de a cumpăra piesa de mobilier de care te-ai îndrăgostit.

Marile nume din domeniu , evident, nu se incurca atunci cand vand canapele din piele artificială, trecându-le ca pe niște piei autentice. Cu toate acestea, ferește-te de ofertele promoționale prea tentante ale magazinelor de mobila cunoscute si mai putin cunoscute …!

Și, de asemenea, dacă sunteți în căutarea unei canapele din piele , este esențial să știți cum să recunoașteți rapid dacă este una reală!

Ar fi păcat să investim într-o canapea panoramică, magnifică de exemplu și, în cele din urmă, să ne dăm seama că nu este o piele adevărată! Deci, care sunt modalitățile de a diferenția o canapea din piele de o altă canapea din piele artificială?

Odată ce știti să distingeti aceste 2 materiale, vă invităm să consultați sfaturile noastre pentru întreținerea.

Citeste articol: CUM CURATAM SI DEZINFECTAM CANAPEAUA DE PIELE?

 

Ce este pielea artificială?

Pentru a compara pielea naturala de cea artificială, trebuie să știți care este exact aceasta din urmă. Pielea artificială reușește să păcălească privirea imitând destul de bine pielea reală.

Cu toate acestea, este mai subțire și mai fragilă decât pielea adevărată de vacă sau oaie, sau chiar pielea de bivol. Fabricat din poliuretan, imitația face parte din familia materialelor plastice.

4 moduri de a diferenția o canapea din piele naturala de o canapea
din imitatie de piele sau scai

Pretul

O canapea din piele naturala costă mult mai mult decât un model cu aspect similar, dar făcută din imitatie de piele. Pielea este un material viu cu o durată lungă de viață și care necesită intretinere periodica.

Prețurile canapelelor din piele variază, deoarece există și alte elemente care intră în joc. Mărimea, daca este convertibilă sau nu, designul, structura etc.

Dar dacă ne bazăm pe un model drept din piele cu 2 locuri destul de simplu ca forma , care se vinde cu mai puțin de 4500-5000 de lei chiar și în timpul reducerilor de exemplu, ai grijă…. Dacă acesta este un model de expoziție, desigur acest lucru este diferit, deoarece reducerea acordată de vânzător va fi semnificativ mai mare.

Mirosul

Fie că vă place sau nu mirosul de piele, este ușor de identificat prin adulmecare în apropierea materialului. Dacă, canapeaua dvs. nu are acel miros specific de piele, fiti cu mare bagare de seama, cereti explicatii.. Dacă, pe de altă parte, mirosul său este puțin prea puternic și chiar neplăcut, este posibil să fie din piele, dar care a suferit un tratament de calitate slabă.

Atingere

Pielea este ușor de recunoscut la atingere. Oamenii obișnuiți pusi să atingă pielea naturală pot fi înșelați la prima vedere, dar nu prin zgariere. Trebuie doar să zgâriți materialul cu unghia. Dacă aveți reziduuri lipite de deget, este o canapea din piele artificială.

Testul flăcării

Testul cu flacără este de neoprit in a identifica o canapea din piele naturala Deși acesta este cel mai riscant test, testul cu flacără este cel mai fiabil. Dacă decideți să faceți acest lucru, aveți grijă, deoarece puteți deteriora canapeaua.

Luați o brichetă și mergeți înainte și înapoi cu flacăra într-un anumit loc de pe canapea, de preferință care nu este vizibil. Dacă materialul nu se topește, aceasta este o canapea din piele naturala.

Acum, că știți diferitele moduri de a distinge o canapea din piele naturala de o canapea din piele artificială, sunteți sigur că veți cumpăra o piele de animal adevărată.

Puteti totusi apela si la serviciile noastre, accesand site-urile Retapitare-canapele.com sau Renov-Art.ro si specialistii nostrii va pot ajuta cu sfaturi utile in privinta achizitionarii unui obiect de mobilier tapitat cu piele naturala, sau de ce nu, poate fi o investitie mult mai benefica, retapitarea canapelei Dvs .

Este de la sine înțeles că materialul selectat este pielea naturală!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *