Cele mai importante mărci de canapele

  • de

 Iata cele mai importante mărci de canapele

1. Moooi, canapele cu design avangardist

Moooi, pentru a înțelege „frumosul”, este un brand olandez care se concentrează pe designul avangardist. Mobilierul este plasat între vis și neobișnuit pentru a crea obiecte excepționale. Creat în 2001 de Marcel Wanders, designer iconoclastic, Moooi prezintă în colecția sa cu aproximativ treizeci de modele de canapele.

Prețul pentru o canapea incepe de la 3.795 euro

2. Maxalto și B&B Italia, canapele italiene de designer

Maxalto și B&B Italia sunt două mărci italiene de mobilier grupate sub o singură marcă. Acestea oferă un catalog  care contine canapele modulare, cu două locuri, cu trei locuri, din piele, țesătură sau catifea. Canapele Maxalto și B&B Italia sunt cunoscute pentru finisajele de calitate și țesăturile premium.

Prețul pentru o canapea incepe de la  4.000 de euro

3. Cassina, modele atemporale

Deseori modulare, canapelele vândute la Cassina au design ferm. Modelele sunt semnate de marii designeri de ieri și de azi, amestecând reeditări și produse noi. Brandul a numit-o pe Patricia Urquiola în calitate de director artistic în 2015.

Prețul  pentru o canapea incepe de la  4.100 de euro

4. Zanotta, canapele cu design italian

Fondată în 1954, Zanotta este unul dintre marile branduri de mobilier italian contemporan. Oferă în jur de douăzeci de canapele  în colecția sa. Unghiular, drept sau cu o formă originală, scaunele pentru sufragerie au un design hotărât.

Prețul pentru  pentru o canapea incepe de la 4.734 euro

5. Cappellini, canapele de designer și colorate

Marcă italiană, Cappellini comercializează canapele high-end. De la canapea cu două locuri până la canapea de colț, marca reunește modele de design, adesea colorate. Cappellini este obișnuit să lucreze cu nume mari în design, cum ar fi Paola Navone.

Prețul  pentru o canapea incepe de la 4.900 de euro

6. Vitra, design din Elveția

Vitra este o afacere de familie creată în Elveția în 1950. Specializată în amenajarea birourilor și a locurilor publice, marca produce, de asemenea, mobilier de calitate proiectat de designeri renumiți, precum frații Bouroullec.

Preț pentru o canapea incepe de la  5.018 euro

7. Arper, armonia italiană

Arper s-a născut în 1989 în Italia. Brandul vrea să creeze mobilier în armonie cu lumea din jur. Această dorință a dat naștere canapelor cu forme rotunjite, în concordanță cu lumea din jur, modele aerisite și canapele cu linii curate.

Prețul  pentru o canapea incepe de la 5.067 euro

8. Fritz Hansen, icoană de design daneză

Republic of Fritz Hansen este un brand de design creat acum peste 100 de ani în Danemarca. Arne Jacobsen a dezvoltat marca cu mobilier în forme simple și elegante pentru a oferi mobilier confortabil și funcțional. Canapele pot fi combinate în 30.000 de moduri diferite, în funcție de dimensiunea, finisajele, culoarea …

Prețul  pentru o canapea incepe de la  5.517 euro

9. Canapele de designer moroso, colorate

O companie italiană, Moroso este în mare parte inspirată de culorile și formele întâlnite de directorul său artistic Patrizia Moroso în Africa. Colecțiile te invită să călătorești, mereu în culori. Aproape 50 de canapele fac parte din gama comercializată de Moroso

Prețul pentru o canapea incepe de la  5.544 euro.

10. Gufram, versiunea de mobilier a unei opere de artă

Mobilierul semnat Gufram combină arta și funcționalitatea. Cunoscut pentru modelul său de canapea Boca, marca italiană se remarcă prin creativitate. Scaunele vândute sunt de design și originale pentru un living foarte artistic.

Prețul pentru o canapea incepe de la  6.000 de euro

Daca deja detineti o astfel de canapea, care odata cu trecerea timpului s-a deteriorat , nu ezitati sa apelati la serviciile Renov Art, pentru a-i reda  stralucirea de altadata a canapelei dvs , retapitand-o .

Putem  sa readucem la viata canapeaua sau fotoliul Dvs , pastrandu-i liniile originale , bineinteles pretul fiind mult mai mic decat pretul de achizitie al unei canapele noi.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *