Ce alegem piele naturala sau imitatie de piele ?

  • de
canapele

PIELE NATURALA SAU IMITATIE?

Atunci când alegeți un scaun,o canapea sau orice alt obiect de mobilier tapitat mai multe criterii intră în joc. Pe lângă forma, dimensiunea și culoarea, trebuie acordată o mare atenție și materialului de acoperire. Materialele textile sunt mai răspândite, dar este destul de posibil să se opteze pentru piele sau imitație de piele. Care sunt particularitățile fiecăruia, precum și avantajele și dezavantajele acestora? Consultați rezumatul nostru pentru a lua decizia corectă.

Cum să distingem pielea naturala de imitatie?

Imitatia de piele și piele naturala ar putea părea identice, dar există unele diferențe. Astfel, la atingere imitația de piele este mai fină, în timp ce pielea naturala este in mod cert mai groasa. În ceea ce privește aspectul, dacă constatati că granulația este prea netedă și obișnuită, iar suprafața materialului este prea strălucitoare, este probabil imitatie din piele. În cele din urmă, pielea are mici pori și un miros foarte ușor de recunoscut atunci când este nou.

Avantajele pieii și imitațiilor de piele

Pielea naturala
Pielea este un material rezistent la uzură . Prin urmare, acest material nobil dă mai mult caracter obiectului de mobilier tapitat. Are o durată de viață si de câtiva zeci de ani în funcție de calitatea pieii și întreținerea acesteia. Aspectul său ferm și cald îl face confortabil. Mai nou, alegerea culorilor la piele naturala devine din ce în ce mai variată.Pentru a vă bucura mult timp de tapiteria din piele, este esențial să o intretineti în mod regulat. Pentru a face acest lucru, asigurați-vă că utilizați produse speciale. Lipsa de îngrijire a pielii poate provoca deteriorarea suprafeței.

Imitatie de piele
În ceea ce privește imitatia, avantajul său major este prețul său mult mai mic.
Întreținerea imitatiei este mult mai simplă. Pur și simplu curățați cu o cârpă și apă , puteti adauga si putin sapun.

Atunci când alegeți tapițeria scaunului,fotoliului sau canapelei acordați atenție finisajelor, cusăturilor și liniilor.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *